Înca o promotie de la Liceul de Arta îsi ia zborul | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Înca o promotie de la Liceul de Arta îsi ia zborul

Melodii din repertoriul international, transpuse pentru fanfara si muzica de estrada, au animat spectatorii, care au aplaudat la scena deschisa. Solistii formatiei au fost Alin Stoian si Laurentiu Mocanescu. Directorul liceului, prof. Nicolae Enea, a felicitat absolventii, marturisind conducerii orasului ca este o promotie cu care liceul se mândreste. Apoi a fost anuntat seful acestei generatii, eleva Corina Taras. Felicitari au adresat elevilor primarul Aurel Simionescu si presedintele Asociatiei Parintilor, Nicoleta Fiscuci. Un moment foarte emotionant a fost cel al sarbatoririi profesorilor care se vor pensiona în toamna: Marioara Marin, Victor Chiriloaie, Mihai Baradhan si Radu Musat, cel care a primit din partea administratiei locale o diploma de excelenta pentru cei opt ani cât a fost viceprimar al municipiului. Între momentele artistice sustinute de elevii scolii au fost prezentate clasele care au finalizat studiile, de la gimnaziu si de la liceu.
Au evoluat pe scena teatrului: formatia "Cameleon" condusa de prof. Laurentiu Constantin (Silviu Paraschiv - chitara, Alex Musat - tobe, Ana Diaconu - clape si Ionut Draghici - bass), elevii Laura Stoian, Camelia Dilbea, Gabriela Pîrliteanu, Corina Taras, Raluca Bobe, Viviana Gosman, Laura Soga, Iulia Burca si grupul vocal al scolii, coordonat de prof. Mioara Sipos.
Spectacolul a fost regizat si coordonat de directorul adjunct Cornelia Conon si prof. Leti Brânzia.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro