A început turneul play off în Liga a V-a | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

A început turneul play off în Liga a V-a

Sâmbata, 9 iunie, s-a desfasurat prima etapa a turneului play off la fotbal, competitie în care sunt angrenate primele patru formatii din cele doua serii al Ligii a V-a, miza acestei ultime parti a sezonului competitional fiind accederea în Liga a IV-a.
Vineri dupa-amiaza, lideria primei serii, Gloria Movila Miresii, a câstigat cu 3-2 partida de pe teren propriu cu Dunarea Tichilesti. Oaspetii au deschis scorul înca din minutul 6 prin Mazilu, însa gazdele au reusit sa egaleze si apoi sa preia conducerea gratie reusitelor lui Costel Mocanu si respectiv lui Sorin Mocanu.
Oaspetii au mai avut o tresarire de orgoliu si au restabilit egalitatea, 2-2, dupa reusita lui Tandara, însa Gloria Movila Miresii (foto) a mai înscris o data prin Costel Mocanu în minutul 69 si a câstigat primul meci din acest turneu.
Sâmbata dimineata, Viitorul Însuratei a fost condusa pe teren propriu de catre Dacia Bertesti, dupa un gol marcat de Gabriel Albu, însa gazdele au reusit un final de meci foarte bun, au egalat în minutul 67 prin Burlusteanu si apoi s-au desprins în câstigatoare dupa golurile lui Musat (min. 81) si Paraschiv (min. 86).
Scorul acestei prime runde din play off a fost stabilit de Pandurii Tudor Vladimirescu, 6-2, în partida de pe teren propriu cu Romgal Romanu.
Tot sâmbata trecuta, meciul restanta dintre Vointa Surdila Greci si Vointa Faurei Sat s-a încheiat nedecis, 1-1.

Rezultatele înregistrate:
Gloria Movila Miresii - Dunarea Tichilesti 3-2
Pandurii Tudor Vladimirescu - Romgal Romanu 6-2
Viitorul Însuratei - Dacia Bertesti 3-1
AS Jirlau - Stanriz Stancuta 5-2
Tot astazi, de la ora 17.00, va avea loc partida restanta dintre Vointa Surdila Greci si Vointa Faurei Sat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro