Şofer de BMW, ajuns în canalul de irigaţii | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Şofer de BMW, ajuns în canalul de irigaţii

Un şofer ialomiţean, aflat la volanul unui "BMW", a ajuns într-un canal de irigaţii de pe marginea şoselei. Accidentul s-a produs sâmbătă, la ora 16.00, pe DE 584, în afara localităţii Albina.
Potrivit poliţiştilor, Stelică I. (29 de ani), din municipiul Slobozia, conducea autoturismul proprietate personală, către localitatea Valea Cânepii. "Din cauza unei defecţiuni tehnice la mecanismul de direcţie, a pierdut controlul asupra volanului, a ieşit în afara carosabilului şi a intrat într-un canal de irigaţii, situat în apropierea sensului opus", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerei Mariana E. (27 de ani), din Slobozia, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, nerămânând internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ, pe numele lui fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
În aceeaşi zi, un tânăr brăilean fără permis, care conducea tot un "BMW", a picat în plasa poliţiştilor. La ora 22.40, un echipaj format din poliţişti şi un lucrător de la Jandarmeria Brăila, l-au depistat în trafic, la intersecţia Căii Călăraşilor cu strada Mihai Bravu, pe Mihai M. (25 de ani). Acesta se afla la volanul autoturismului proprietatea părinţilor, fără a avea dreptul de a conduce. Poliţiştii au stabilit că şoferul figurează cu permisul suspendat în perioada 20 ianuarie-19 aprilie 2014. El s-a ales cu dosar penal.
Tot sâmbătă, brăileanul Vasile V. (41 de ani), în timp ce conducea autoturismul "Chevrolet Aveo", pe B-dul Dorobanţilor, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga şi a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de Petru I. (23 de ani), din Brăila.
Motociclistul a scăpat cu răni uşoare, iar şoferul neatent are acum un dosar penal.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro