Fructele acre, cele mai bune pentru prevenirea accidentelor cerebrale | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Fructele acre, cele mai bune pentru prevenirea accidentelor cerebrale

Studiul a fost realizat pe baza unui sondaj făcut de infirmiere din SUA, timp de aproape 14 ani, în rândul a 69.622 de paciente, care au răspuns la întrebări privind alimentaţia lor, inclusiv consumul de fructe şi legume.
Scopul cercetării a fost studierea efectelor flavonoidelor - substanţe conţinute în special în fructe, legume, ciocolată amăruie şi vin roşu - asupra sănătăţii.
Cercetătorii au descoperit că pacientele care mâncau mai multe portocale şi grapefruit şi beau suc din aceste fructe îşi reduceau riscul de a suferi un atac cerebral cu 19%.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro