«Răzbunătorii» au realizat încasări aproape record | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

«Răzbunătorii» au realizat încasări aproape record

Thrillerul SF de acţiune cu supereroi „Avengers: Age of Ultron" („Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron") a strâns, cu prilejul lansării în acest weekend, 187,7 milioane de dolari în cinematografele nord-americane, scrie agerpres.ro.
Primul film al seriei, apărut în 2012, a avut încasări de 207,4 milioane de dolari la debut şi mulţi analişti au prezis că al doilea film al francizei va depăşi această cifră. În cinematografele din afara continentului nord-american filmul a strâns 439 de milioane de dolari, dar înainte de a-şi face apariţia pe marile ecrane din China şi Japonia, două pieţe foarte importante pentru filmele cu supereroi.
Printre altele, analiştii atrag atenţia că acest al doilea film al francizei Avengers a avut lansarea în weekendul în care atenţia publicului pe continentul nord-american a fost îndreptată către două evenimente sportive de amploare, meciul de box între americanul Floyd Mayweather şi filipinezul Manny Pacquaio şi meciul al şaptelea al confruntării din NBA între San Antonio Spurs şi Los Angeles Clippers.

Robotul lui Stark

Dorind să se retragă din activitate ca Iron Man, Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială şi care ar fi trebuit să evalueze pericolele şi să controleze armata de roboţi a lui Stark. Dar Ultron va declara curând război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite şi invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se aruncă împotriva New York-ului, Răzbunătorii fiind singurii în stare să ţină piept extraordinarei ameninţări.
„Secretul lui Adaline/ The Age of Adaline", un film romantic cu accente fantastice despre o tânără care nu îmbătrâneşte, a câştigat o poziţie, urcând pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 6,2 milioane de dolari de vineri până duminică. Regizat de Lee Toland Krieger, această comedie romantică beneficiază de o distribuţie impresionantă, în care se remarcă Blake Lively, Harrison Ford, Michiel Huisman, Kathy Baker şi Ellen Burstyn.

În coborâre două poziţii

Filmul „Furios şi iute 7/ Fast and Furious 7", al şaptelea lungmetraj din această franciză de acţiune şi ultima peliculă a regretatului actor Paul Walker, care a ocupat timp de patru săptămâni primul loc în box office-ul nord-american, a coborât două poziţii şi a ajuns pe locul al treilea, cu încasări de 6,1 milioane de dolari. „Furios şi iute 7" este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian OConner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro