Şahiştii de la “Micul Prinţ”, repetiţie înaintea naţionalelor | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Şahiştii de la “Micul Prinţ”, repetiţie înaintea naţionalelor

• jucătorii brăileni au participat la Cupa Academiei – ICHB Bucureşti •  Mihai Cerviş, Răzvan Tudoroiu şi Cosmin Dobrescu s-au remarcat la acest concurs

 

Clubul brăilean de şah “Micul Prinţ” a participat cu un lot de şapte jucători, Ana Maria Ene, Sorin Pârlog, Ştefan Toporău, Mihai Cerviş,  Vlad Oncescu, Răzvan Tudoriu, Cosnmin Dobrescu, la un turneu puternic de şah clasic, pentru copii, juniori şi seniori, Cupa Academiei – ICHB Bucureşti. Iar rezultatele, în opinia preşedintelui clubului brăilean, Iulian Preda, au fost cele aşteptate. Promiţătoare în perspectiva Campionatului Naţional de şah care se va desfăşura începând din acastă săptămână în statiunea Călimăneşti – Căciulata.

“Rezultate bune au obţinut Mihai Cerviş la grupa de U 14 ani, Răzvan Tudoroiu care şi-a adăugat după acest concurs 75 de puncte la coeficientul Elo, Cosmin Dobrescu, cu o performanţă de1651 puncte. Ceilalţi jucători ai echipei “Micul Prinţ” Brăila au avut evoluţii bune dar oboseala, emoţiile, ritmul de joc alert şi-au spus cuvântul în rezultatele finale. Aceşti copii care bat la porţile perfomanţei sunt foarte ambiţioşi,muncitori şi dedicaţi sportului nobil – şahul. Totodată acest concurs la care au luat startul peste 260 de jucători de la cluburi din ţară a constituit un bun antrenament şi o probă a potenţialului de moment în vederea participării la Campionatul Naţional individual care se va desfăşura în staţiunea Călimăneşti – Căciulata”, ne-a declarat Iulian Preda, preşedintele clubului brăilean.

 

Clasamentele finale

Open:1 Augustin Răducanu (Târgovişte) 2 Robert Creangă (CSU Bucureşti), 3 Gabriel Voiteanu (CSU Ploieşti).

U 14 : 1 Andrei Raţă II (CSM Ploieşti), 2 Mihai Nacu (CSM Bucureşti), 3 Nicolae State (CSM Bucureşti)

U 10: Dan Petrică (CS Oxigen Bucureşti), 2 Cosmin Tănăsie (CS Oxigen Bucureşti), 3 Alexandru Finta (CS Otopeni)

U 8: 1 Andrei Diaconu (CS Oxigen Bucureşti), 2 Ariana Bădica (CSM Bucureşti), 3 Valentin Bortun (CS Oxigen Bucureşti).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro