Şase persoane au fost rănite, după ce un tren de persoane a lovit în plin un TIR, în judeţul Timiş | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Şase persoane au fost rănite, după ce un tren de persoane a lovit în plin un TIR, în judeţul Timiş

Autotrenul s-a rupt în două în urma accidentului, iar unul dintre cele două vagoane ale trenului a deraiat. În tren se aflau 25 de pasageri. Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean şi la Spitalul Municipal din Timişoara, cu patru ambulanţe SMURD, iar doi dintre ei cu maşini personale. Ceilalţi călători au fost preluaţi de microbuze pentru a ajunge la destinaţie.
Trenul circula pe ruta Periam - Timişoara.

Şoferul tirului are răni mai grave, el urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale. Pasagerii răniţi erau muncitori navetişti.

Conform primelor cercetări, vinovat de producerea accidentului este şoferul de TIR. Autotrenul, înmatriculat în judeţul Vâlcea, venea de pe un drum privat, care nu este deschis circulaţiei publice, astfel că în zonă nu este trafic rutier intens.

Calea ferată a fost blocată, iar echipele de intervenţie au încearcat să elibereze zona cât mai repede.

Acesta nu este primul accident de acest fel care se produce în acea zonă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro