Șeful de stat major al Comandamentului Flotilei Fluviale a trecut în rezervă | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal
Ceremonial în Portul Militar

Șeful de stat major al Comandamentului Flotilei Fluviale a trecut în rezervă

• este vorba de comandorul Marian Rîșnoveanu, absolvent al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, adevărat „lup de mare” cu trei decenii de carieră în Forțele Navale Române • evenimentul s-a desfășurat în prezența prezența locțiitorului comandantului Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu” Brăila, comandor Dragoș-Eugen Tătăranu

 

Momente emoționante la finele săptămânii trecute, în Portul Militar Brăila, la ceremonia de trecere în rezervă a șefului de stat major al Comandamentului Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu”, comandor Marian Rîșnoveanu, în prezența locțiitorului comandantului Flotilei Fluviale, comandor Dragoș-Eugen Tătăranu.

„Evenimentul reprezintă un nou început pentru domnul comandor, iar ziua de 16 iunie 2023 va rămâne în amintirea și sufletul colegului nostru, drept ultima ca militar activ în cadrul Armatei României. Cu prilejul trecerii în rezervă, conducerea Statului Major al Forțelor Navale Române i-a transmis comandorului Marian Rîșnoveanu mulțumiri pentru întreaga activitate desfășurată în Forțele Navale, multă sănătate și împliniri personale în anii care vor urma. Totodată, colectivul Comandamentului Flotilei Fluviale ,,Mihail Kogălniceanu” îi transmite multă sănătate, viață lungă și împliniri alături de cei dragi!”, precizează surse din cadrul Flotilei Fluviale, prezente la evenimentul din Portul Militar Brăila.

În urma citirii ordinului de trecere în rezervă, locțiitorul comandantului Flotilei Fluviale „Mihail Kofălniceanu”, comandor Dragoș-Eugen Tătăranu, a prezentat principalele repere din cariera comandorului Marian Rîșnoveanu și i-a oferit, ca dovadă a recunoștinței și gratitudinii camarazilor, pentru modul exemplar de îndeplinire a atribuțiilor de-a lungul întregii activități profesionale, o diplomă de excelență și o plachetă cu însemnul heraldic al marii unități.

Comandorul Marian Rîșnoveanu a devenit student al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” Constanța la 13 septembrie 1989, iar după absolvirea aesteia, în anul 1994, și-a început cariera de ofițer de marină la Mangalia, la bordul unei vedete torpiloare, în calitate de comandant unitate de luptă. În aproape trei decenii de carieră în Marina Militară, comandorul Marian Rîșnoveanu și-a perfecționat continuu pregătirea profesională și a îndeplinit numeroase funcții în structurile Forțelor Navale, pentru ca, în noiembrie 2019, să fie avansat în funcția de șef de stat major al Comandamentului Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu” Brăila, funcție pe care a îndeplinit-o până la trecerea sa în rezervă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro