Mergi la conţinutul principal

26.000 euro pentru recensământul circulaţiei pe şoselele din judeţ

Consiliul Judeţean Brăila are de gând să plătească circa 26.000 euro pe un studiu în cadrul căruia se face monitorizarea traficului rutier pe drumurile aflate în administrarea autorităţii locale. Denumirea dată achiziţiei publice, postată deja în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice), este "Servicii de efectuarea înregistrării circulaţiei rutiere pe drumurile publice din administrarea Consiliului Judeţean Brăila" şi are o valoare de 117.638,1 lei, echivalentul a circa 26.000 euro. Potrivit descrierii ce însoţeşte anunţul, se urmăreşte înregistrarea circulaţiei rutiere, având ca scop determinarea repartiţiei şi evoluţiei în timp a traficului de vehicule de marfă şi persoane pe reţeaua de drumuri publice. Înregistrarea circulaţiei se realizează în scopul determinării cât mai exacte a celor mai importante caracteristici ale traficului - intensitatea şi componenţa -, pentru fundamentarea şi proiectarea investiţiilor rutiere şi a lucrărilor de întreţinere şi reparare a drumurilor, fundamentarea măsurilor de organizare a circulaţiei rutiere şi urmărirea dinamicii de evoluţie a traficului pe reţeaua rutieră. În plus, datele obţinute vor fi folosite şi pentru elaborarea de studii privind evaluarea calităţii aerului prin estimarea emisiilor din traficul rutier şi a impactului asupra mediului.
Durata contractului este de 6 luni de la data atribuirii, iar calendarul recensământului circulaţiei rutiere vizează perioada august - noiembrie, inclusiv.
Termenul limită de primire a ofertelor expiră săptămâna viitoare, mai precis miercuri, 20 mai.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro