«Îţi dau două picioare în gură», încă o promisiune neonorată a lui Bunea Stancu | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

«Îţi dau două picioare în gură», încă o promisiune neonorată a lui Bunea Stancu

Adică, staţi puţin, după 6-7 zile de schiat în Austria, de stat la şpriţuri în faţa şemineului, tu, Gheorghe Bunea Stancu, revii în Brăila şi primul lucru pe care îl faci este să îi spui unei ziariste (apropo, Mădălina Poenaru se numeşte) că îi dai două picioare în gură? Păi, dacă a revenit atât de nervos din concediu, mă gândesc că ar trebui ca Bunea Stancu să nu îşi mai ia niciodată concediu. Sau nu, mai bine să îşi ia concendiu definitiv. Pardon, definitiv şi irevocabil.
Nu este pentru prima oară când preşedintele CJ Brăila ameninţă că dă picioare în gură celor care îl scot din sărite. Le-a spus acest lucru şi altor ziariste, ba chiar şi unor colegi din PSD. Ceea ce mă deranjează cu adevărat la Bunea Stancu nu este violenţa verbală, de mahala, de smardoi ieftin de Chercea, ci faptul că el nu se ţine de cuvânt. Oameni buni, numai elevii de clasa a III-a se ameninţă între ei că îşi dau bătaie unii altora, caftindu-se doar "din vorbe". Un bărbat adevărat nu îţi va spune niciodată că îţi dă două picioare în gură pentru că l-ai călcat pe bătături, ci îţi va explica după ce te-a lovit că altă dată să ai grijă pe unde mergi. Aş vrea să îl văd o dată pe Bunea Stancu dând două picioare în gură cuiva care l-a scos din sărite. Să demonstreze că are cuvânt că îşi ţine promisiunile făcute, că nu este doar un marţafoi tupeist şi cu gura mare.
Dacă tot se simte atât de tare în pumn (mă rog, picioare) şi crede că poate să le rupă gura cetăţenilor care îl enervează, atunci să ia atitudine: să le dea două picioare în gură! În caz contrar, dacă nu are curaj sau nu îl ajută condiţia fizică să facă acest pas, aş prefera să tacă din gură. Nu de alta, dar, cum vă ziceam, mă enervează papagalii care se dau smardoi, când ei de fapt sunt nişte pulifrici care au o întreagă colecţie de ponei roz acasă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro