«The Osbournes» revine pe micile ecrane în 2015 | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

«The Osbournes» revine pe micile ecrane în 2015

Reality show-ul "The Osbournes", care prezintă detalii din viaţa familiei rockerului Ozzy Osbourne, va reveni pe micile ecrane nord-americane prin intermediul unei noi miniserii de opt episoade ce vor fi difuzate în 2015.
Sharon Osbourne, soţia rockerului, a dezvăluit pentru postul de televiziune ITV că Ozzy doreşte să filmeze o versiune actualizată a celebrului reality show, care să prezinte felul în care membrii familiei sale s-au schimbat pe parcursul ultimilor ani. Mai exact, Ozzy spune că acum nu mai este alcoolic, spre deosebire de perioada celor trei ani în care a fost turnat sitcomul original, informează music-news.com, citat de mediafax.ro.
"Ozzy a decis că vrea să filmeze câteva episoade noi, nu un sezon întreg, ci doar opt episoade pentru «The Osbournes». Pe parcursul celor trei ani cât am filmat pentru show-ul iniţial, el era beat tot timpul, iar acum spune că vrea să filmeze o nouă miniserie, pentru că nu mai este alcoolic. Au trecut 13 ani de atunci, iar vieţile noastre s-au schimbat foarte mult, va fi un fel de actualizare a vieţilor noastre", a declarat Sharon Osbourne.

Trei sezoane

Reality show-ul "The Osbournes" a fost difuzat pe parcursul a trei sezoane de postul MTV, din martie 2002 până în martie 2005, într-o perioadă în care ambii copii ai soţilor Osbourne, Kelly şi Jack, erau adolescenţi. Kelly Osbourne a devenit între timp designer de modă şi prezentatoare a emisiunii de televiziune "Fashion Police" difuzată de postul E. Jack Osbourne şi-a construit la rândul lui o carieră în televiziune, însă a fost diagnosticat cu scleroză în plăci în 2012.
Filmările pentru noua serie a reality show-ului "The Osbournes" vor debuta în luna ianuarie.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro