«Raiul» agricultorilor, în parcarea «Promenada Mall» | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

«Raiul» agricultorilor, în parcarea «Promenada Mall»

Zeci de utilaje agricole de ultimă oră, standuri cu legume, fructe, produse culinare tradiţionale, dulciuri de casă, toate acestea pot fi găsite la expoziţia amenajată pe o latură a parcării "Promenada Mall" Vărsătura, sub egida Târgului Naţional "AgriCultura". Manifestarea expoziţională a început ieri, pe 1 octombrie, şi durează până duminică, 4 octombrie. Este a 19-a ediţie organizată, ca de fiecare dată, de Camera de Comerţ şi Industrie Brăila. La tăierea panglicii a fost prezent secretarul general adjunct al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Vlad Dumitru, alături de care s-au aflat oficialităţi locale. Deoarece primarul Aurel Simionescu nu a putut participa la târg, fiind plecat într-o vizită oficială la Bucureşti, din partea Primăriei a fost prezentă Doiniţa Ciocan, viceprimar. De asemenea, la eveniment au luat parte prefectul judeţului, Nicu Olteanu, preşedintele interimar al CJ Brăila, Viorel Mortu, deputatul UNPR Silviu Petrea, precum şi mulţi consilieri judeţeni. Îi amintim pe liberalul Ovidiu Nechita, pesediştii Avram Ionel şi Nicu Niţă.
"Este a 19-a ediţie a Târgului «AgriCultura» Brăila şi ne bucurăm foarte mult că am reuşit să o organizăm. Sunt 47 de expozanţi, din 13 judeţe. Manifestarea expoziţională are tendinţa să devină ceea vrem cu toţii să devină: un târg naţional, Brăila fiind un judeţ reprezentativ din acest punct de vedere, cu o pondere mare a agriculturii şi cu rezultate frumoase. Importante este că a început să fie un judeţ cu fermieri înstăriţi. Lucru pe care îl dorim cu toţii, pentru că o firmă cu rezultate bune, un om înstărit, plăteşte şi impozite către stat şi se creează astfel sursele bugetare din care să susţinem cu toţii Sănătatea, Învăţământul, instituţiile de apărare", a declarat Ştefan Fusea, preşedintele CCIA Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro