În comă, după ce a fost bătut în stradă | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

În comă, după ce a fost bătut în stradă

Un brăilean de 20 de ani a ajuns în comă la spital, după ce a fost bătut de doi indivizi în plină stradă, din cauza fostei prietene. Băiatul era cu un amic într-un bar când a fost apostrofat de alţi doi tineri care se aflau la o masă alăturată. El a încercat să evite orice conflict, părăsind localul, însă a fost urmărit de scandalagii, care l-au prins din urmă şi l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele.

Incidentul s-a consumat în noaptea de luni spre marţi, când Adrian Cojocaru, împreună cu un amic, stăteau la un pahar de vorbă într-un bar din centrul oraşului. La un moment dat, ei s-au trezit apostrofaţi de alţi doi bărbaţi, de la o masă vecină, care au început să-i înjure. Din primele cercetări a reieşit că scandalagiii îi reproşau victimei faptul că s-a purtat urât cu fosta sa iubită, aceasta fiind în prezent prietena unuia dintre ei. La un moment dat, Cojocaru a primit o palmă după ceafă şi, temându-se ca scandalagiii, care erau băuţi, să nu devină şi mai violenţi, a ieşit din local împreună cu amicul său, cu gând să plece către casă. Ei au fost însă urmăriţi de cei de la masa vecină şi, iniţial, au încasat doar câteva palme. Ţinta era, de fapt, Cojocaru, dar a fost lovit şi prietenul său, pentru că i-a sărit în ajutor. Victimele au încercat pentru a doua oară să scape de agresori, însă au fost prinşi din nou, la câteva sute de metri distanţă, unde tânărul de 20 de ani a fost bătut cu pumnii şi picioarele. Amicul său, care a reuşit să scape cu fuga, a sunat la 112 şi a cerut ajutor poliţiştilor. Deşi au ajuns în câteva minute la locul incidentului, agresorii n-au mai fost de găsit. Victima a fost transportată în stare gravă la spital, ulterior fiind transferată la Galaţi, unde s-a stabilit că are nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale şi că loviturile primite i-au pus în primejdie viaţa. "În serviciul nostru s-a prezentat un bărbat cu traumatism cranio-cerebral, comă gradul II, plagă contuză regiune temporală stânga şi hematoame periorbitale bilateră. A fost intubat, resuscitat şi susţinute funcţiile vitale, după care a fost transportat la Serviciul de Neurochirurgie al Spitalului Judeţean Galaţi", a precizat dr. Marian Baciu, purtător de cuvânt al Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Brăila.

Vecinii victimei sunt stupefiaţi de această dramă şi spun că tânărul era un băiat extrem de liniştit, care nu a făcut niciodată probleme
familiei. Ei se tem ca acesta să nu fi intrat în cârdăşie cu cine ştie ce personaje deoarece locuieşte doar cu tatăl său, care este mai tot timpul la muncă, mama fiind plecată în străinatate. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt. Ieri, cei doi agresori au fost identificaţi şi aduşi la Poliţie pentru declaraţii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro