În exclusivitate pentru Scormonitoru, ultimele cuvinte ale candidatilor înainte sa fie stampilati de alegatori | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

În exclusivitate pentru Scormonitoru, ultimele cuvinte ale candidatilor înainte sa fie stampilati de alegatori

Daca sunteti cititori de Scormonitoru, stiti ca de prin 2006 încoace îl tot critic pe Bunea Stancu, deci nu e o gaselnita de moment. La fel, i-am criticat si pe altii (de fapt, pe toti), atunci când au calcat pe bec. La fel am sa fac si pe viitor, caci, vorba aia, cu asta ma ocup.

Pâna atunci, m-am gândit sa va ofer astazi, în vinerea mare dinaintea alegerilor locale, ultimele cuvinte ale candidatilor la Primarie si CJ Braila. Stiu, suna ca dracu expresia "ultimele cuvinte", de parca cineva si-ar da duhul, de parca ar fi pe patul de moarte, dar întelegeti-ma si pe mine, ca si eu sunt nitel stresat de toata campania asta electorala, care parea ca nu se mai termina odata.

08aleg1_SimiAurel Simionescu - candidat la Primarie, USL

Buna ziua, va multumesc pentru ca mi-ati acordat sansa de a ma adresa electoratului brailean. Dragi tovarasi, duminica asta ne asteapta niste alegeri importante. Este foarte important ca oamenii sa vina în numar cât mai mare la sectiile de votare si sa voteze un candidat sau altul. Nu va ascund faptul ca eu îmi doresc ca oamenii muncii sa ma voteze pe mine, caci m-am cam obisnuit în Primarie si mi-ar fi greu sa parasesc acest loc (vorba vine) de munca. Am încredere ca brailenii vor avea judecata limpede si vor pune stampila pe omul potrivit.

08aleg2_BalcanViorel Balcan - candidat la Primarie, AVB

Deci, ce se-ntâmpla? Am înteles ca duminica asta sunt alegeri, cel putin asa mi-a zis un coleg de-al meu, de separeu. Ma, sincer sa va zic, io sunt pregatit. Adica, bine, ar trebui sa ma duc un pic la somn, ca la cât am alergat campania asta si-am vorbit cu 15.000 de braileni, va dati seama, sunt mort de oboseala. Problema este ca unde sunt eu acum nu e niciun pat. Sunt doar canapele dintr-alea care nu se extind, adica nu se fac mari, ma-ntelegi?
Referitor la votul de duminica, eu cred ca lucurile sunt destul de clare. Evident ca eu am sa câstig, bre, alegerile, caci sunt cel mai bun. Pai, toata lumea a auzit de Piticu Balcan, care a tinut echipa de volei în viata, care a ajutat oameni, care a fost tot timpul prietenul ospatarilor, care le-a achitat la multi datoriile acumulate pe caiet. Sa îmi zica mie unul în fata ca mi-a cerut sa îl cinstesc cu o bere, iar eu am refuzat. Sunt om de cuvânt, asta stie toata Braila, iar duminica asta astept ca brailenii sa vina sa dea cu stampila pe Balcan. Alo, bre n-auzi, o sa fiu si eu baiat elegant în cazul în care ies primar, adica o sa dau de baut la toata lumea. Baiete, înca un rând, ca facem fiesta ca la Ibiza, sa moara Stancu daca te mint cu ceva!

08aleg3_DraghincescuSimona Draghincescu, candidat independent la Primarie

Dragii mei braileni, ma adresez voua precum copiilor mei. Stiti doar cât de mult va iubesc, nu? Oameni buni, asa nu se mai poate. Astia ne-au furat si flecurile de la pantofi, ne-au lasat în curul gol, nesimtitii. Ah, daca as avea eu o putere supranaturala sa îi înghesui pe toti într-o camera mare si sa îi iau la rând, sa vad cum justifica ei în fata mea jaful din ultimii 20 de ani. Dragi alegatori, votati-ma pe mine, pentru ca eu sunt cea mai curata si cea mai sincera dintre toti candidatii la Primarie. Pe mine toti colaboratorii mei m-au iubit, pentru ca sunt femeie de treaba. Pâna si ursul Stelica, de la Zoo Braila, a mormait numai de bine despre mine, iar daca nu ma credeti pe cuvânt, va rog sa mergeti sa îl întrebati de Draghinceasca.
În sfârsit, ca m-am cam luat cu vorba, duminica este important sa puneti stampila pe Simona Draghincescu. Nu îl votati pe Aurel Simionescu, caci poate el nu este hot, dar daca îi tine în brate, îi tolereaza pe toti banditii pe lânga el, cum se numeste ca este?

08aleg4_VacuAdrian Vacu - candidat la Primarie, PRM

Multa lume m-a acuzat ca pâna acum doua luni eram de dreapta, adica dreptaci, iar acum sunt cu stânga. Pai, eu sunt ambidextru, oameni buni, adica fac treaba buna atât cu mâna dreapta, cât si cu mâna stânga. De mic copil asa am fost, iar în liceu nu va mai povestesc cum stateam si scriam la lectii atât cu mâna dreapta, cât si cu cea stânga, atunci când începeau filmele dupa ora 12 noaptea. Asa ca pot sa va spun ca am experienta.
În ceea ce priveste alegerile de duminica, nu stiu daca eu voi fi câstigatorul, dar îmi doresc sa scot un procent cât mai bun. Un 96,5% cred ca ar fi multumitor. Hai c-am glumit, ce naiba sunteti atât de încordati, nu mai are voie omul sa glumeasca? Sperantele mele se leaga de faptul ca daca eu, în calitate de candidat la primarie, o sa scot un scor bun, la fel se va întâmpla si la Consiliul Local Municipal (CLM). Or daca eu reusesc sa obtin 4-5 mandate de consilieri locali, pot spune ca am câstigat alegerile locale. Asa sa ne ajute Dumnezeu! Sus Mafia, Jos Patria! A, scuze, asta de la urma era invers: Jos Mafia, Sus Patria!

08aleg5_BalanSorin Ovidiu Balan - candidat la Primarie, PP-DD

O sleahta de infractori a pus mâna pe Braila si dispune de ea dupa propriul plac. Este inadmisibil ceea ce se întâmpla. Furtul si hotia au fost legalizate pâna la cel mai înalt nivel. Fratilor, avem de a face cu o golanie care se perpetueaza în Braila, de aproape 22 de ani. Stop! Gata! A venit momentul sa dam de pamânt cu mafiotii. Stim cu totii cine sunt mafiotii, nu ne mai pot pacali înca patru ani. A sosit momentul sa le luam jucariile din mâna, sa nu le mai permitem sa îsi bata joc de Braila. Da, nu ma feresc sa o spun: Bunea Stancu este bandit! Vreti sa va aduc dovezi? Va aduc mâine un sac de dovezi, sa vedeti cum a saracit Braila în cei 8 ani în care Bunea Stancu a fost presedinte la CJ, iar el a prosperat. Mai departe, îl avem pe domnul Simionescu. Nu stiu daca Simonescu e bandit, dar a dovedit ca nu este în stare sa le spuna Stop banditilor. Prin urmare, eu trag concluzia ca este de-al lor sau ca îi este frica sa ia atitudine.
Eu nu va promit, eu va garantez ca daca ajung primar, a doua zi s-a terminat cu smecheria în primarie. Peste patru ani o sa ma rugati sa candidez din nou, iar eu s-ar putea sa ma mai gândesc. Dragi alegatori, nu lasati mafia sa va pacaleasca si de aceasta data. Fiti cu ochii în patru, duminica, si nu uitati: tineti aproape!

08aleg6_DiacomatuSergiu Diacomatu, candidat independent la CJ Braila

Doamnelor si domnilor, niciodata nu i-a fost mai frica d-lui Bunea Stancu ca va pierde alegerile, ca va ramâne fara osul pe care l-a ros timp de 8 ani. Pentru mine este o onoare faptul ca pot reda Braila brailenilor. Sa o iau din ghearele unui individ lipsit de orice fel de scrupule, de educatie, de bune maniere si de comapasiune fata de cetatenii acestui oras, care parca a fost uitat de lume, din 2004 încoace, de când Gheorghe Bunea Stancu a devenit presedinte al CJ Braila. Faptul ca sondajele de opinie ma plaseaza în fata lui Bunea Stancu ma face sa cred ca brailenii s-au saturat sa tot fie pacaliti, înjurati si înselati la cântar. Sunt absolut sigur ca brailenii îsi doresc o altfel de administratie la nivel judetean, în urmatorii patru ani. Bunea Stancu a facut destul timp dovada propriei incompetente, ne-a aratat tuturor, timp de 8 ani, cum poti lua un judet ca Braila din mâinile cetatenilor si sa ti-l faci propriul SRL. Sa iei dividende de milioane de euro pe spatele Brailei. Cred ca a sosit vremea ca dl. Bunea Stancu sa aiba mai mult timp liber ca sa dea declaratii procurorilor DNA, care îl cauta de ceva vreme pe acasa, iar noi sa ne apucam de treaba în Braila, caci avem de recuperat cel putin 8 ani de zile, care ne-au tras pe toti înapoi. Acum, în ceasul al 12-lea, dl. Gheorghe Bunea Stancu are o ultima sansa sa demonstreze ca are macar o bruma de bun simt, ca îi pasa de Braila si sa voteze cu Sergiu Diacomatu.

08aleg7_StancuGheorghe Bunea Stancu - candidat la CJ Braila, USL

Asta e ultimul numar din ziarul "Obiectiv" sau care-i treaba? Va dati seama ca de luni încolo acest ziar o sa dispara, nu-i asa? Bai, eu sunt atât de sigur ca voi câstiga, încât o sa merg la un gratar duminica si o sa ma doara fix în cur de alegeri. Nu întelegeti ca eu, Bunea Stancu, o sa ma prezint luni la serviciu, la CJ, tot în calitate de presedinte? Cine sa ma dea, ma, pe mine afara de la CJ? Un putoi care doar vorbeste frumos si o face pe desteptu'? Pai eu am mâncat sute de-alde Diacomatu pe pâine, la viata mea. Ce nu întelege acest Diacomatu este ca, în acest oras, eu sunt tata, eu sunt mama brailenilor. Daca brailenii înca mai respira, daca înca mai pot merge în concedii, la plimbare, la o bere pe terasa, atunci mie trebuie sa îmi multumeasca, ma! Pai, ce-am facut eu pentru ei în 8 ani de zile de când sunt presedinte, nu o sa mai faca nici dracu din momentul în care nu voi mai fi eu. Asa, m-am îmbogatit în tot acest timp, si care-i problema?! Ce, vroiati sa saracesc? Pai, asta însemna ca sunt prost facut gramada, iar Braila nu merita sa fie condusa de un prost, nu-i asa?

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro