Înfrânţi în ultimul amical | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Înfrânţi în ultimul amical

Şi asta în condiţiile în care aceste formaţii nici măcar nu au fost unele de top ci echipele de pe locul al 13-la, cum a fost cazul Dunării din Galaţi şi al 18-lea în cel al CSM-ului din Rm. Sărat.

Marţi după-amiază, la Rm. Sărat a surprins aşezarea în teren a formaţiei brăilene, care a jucat cu trei fundaşi, Şerban, Olenic şi Gurguiatu, cu patru mijlocaşi, Bosoi, Drăguş, Stăncioiu, Stănciulescu şi trei atacanţi, Oprea, Ndigwe şi Nelu Bucă acesta din urmă fiind vârf avansat, dar şi prin faptul că la capitolul portari figurau Mitrea şi Botaş, însă între buturi a fost numai Anton.

Ultimul meci de verificare al CF-ului şi al echipei pregătite de Mihai Ciobanu nu a fost unul prea bogat în faze de poartă, ambele formaţii lăsând mai mult impresia că sunt concentrate pentru faza de apărare.

Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 25 de Drăgan. Mijlocaşul dreapta al CSM-ului a primit mingea de la fundaşul stânga, Cucu şi a şutat din alergare iar mingea, deviată de un smoc de iarbă, l-a păcălit pe Anton.

Până spre finalul partidei s-a jucat mai mult între cele două careuri. Cu toate că elevii lui Ciobanu au fost mai incisivi în atac, toate acţiunile lor au fost stopate de brăileni iar pe final, Nelu Bucă a fost la un pas de a restabili egalitatea. Golgeterul oaspeţilor a şutat din careu numai că atent, ex brăileanul Budur a înlăturat pericolul.

Puţine situaţii de gol şi-au creat brăilenii în acest ultim amical, iar cea mai periculoasă a apărut în momentul în care antrenorul gazdelor schimbase aproape întreaga echipă, în teren fiind rezervele.

CSM Rm. Sărat: Budur - Târâlă, Cososchi, Scarlat, Cucu - Grăgan, Nejneru, M. Puşcă, Ioniţă - Ungureanu, Moise.

Au mai evoluat Cristofan, C. Puşcă, Toader, Pârvu, Vârlan, Balaban, Nica, Dragoş, Niţă.

CF Brăila: Anton - Şerban, Olenic, Gurguiatu - Bosoi, Drăguş, Stăncioiu, Stănciulescu - Oprea, Bucă, Ndigwe.

Au mai intrat Moldoveanu şi Henry.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro