Înfrângere neaşteptată în primul meci din retur | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Înfrângere neaşteptată în primul meci din retur

Deşi a fost în cărţi pentru a câştiga jocul până în minutul 57, moment al partidei în care gazdele aveau avantaj de doar un gol, 21-20 HC Dunărea nu a putut ţine pasul cu adversara sa pe finalul partidei şi astfel a pornit cu stângul în retur, iar această înfrângere vine cu doar trei zile înaintea partidei tur din Cupa Cupelor cu VFL Oldenburg.

Meciul a fost echilibrat în prima repriză, lucru demonstrat şi de scorul care s-a înregistrat după primele 30 de minute, 12-12.
HC Dunărea a condus cu 4-1 în minutul 5, însă la puţin timp după jumătatea primului act tabela indica un scor de egalitate, 7-7.
Buzoiencele au trecut în avantaj, 11-9, cu patru minute înainte de finalul primei reprize, însă elevele Alexandrinei Soare au reuşit să revină în joc şi să egaleze la 12-12.
Echilibrul s-a menţinut şi în repriza a doua până în minutul 36, când scorul era din nou egal, 15-15, numai că din acest moment HCM Buzău a fost formaţia care a impus ritmul. Portarul Alina Iordache a făcut numeroase parade prin care a evitat goluri ca şi făcute, iar în atac Ionela Goran a fost greu de oprit, astfel că gazdele s-au distanţat la trei goluri în minutul 53, 21-18.
Dunărea s-a apropiat la o lungime patru minute mai târziu, însă HCM-ul a refăcut cu două minute înainte de final decalajul de trei goluri în favoarea sa şi meciul era deja jucat.
Alexandrina Soare nu a putut fi contactată telefonic pentru a explica motivele care au determinat acest eşec, însă conform unor surse din Buzău, la conferinţa de presă antrenoarea brăileană şi-a criticat vehement elevele, iar despre Alina Brot a spus că nici nu s-a văzut pe teren în acest meci.
Golurile gazdelor au fost înscrise de Goran 10, Geană 4, Cârstea 4, Rusu 4, Roşu şi Chelaru iar pentru Dunărea au marcat Moldovan 8, Jenofi 7, Crăciun 3, Rădulescu 2, Luca şi Radovici.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro