Îngheţarea salariilor şi pensiilor pe 2009 şi 2010, o variantă pe care PSD nu o exclude | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Îngheţarea salariilor şi pensiilor pe 2009 şi 2010, o variantă pe care PSD nu o exclude

"Nu exclud îngheţarea pensiilor şi salariilor pe 2009 şi 2010, pentru că situaţia economică este foarte grea", a spus Constantin Niţă, răspunzând unei întrebări.

Pe de altă parte, ministrul PSD nu a dorit să comenteze varianta disponibilizării a 10% dintre bugetari, ca urmare a negocierii guvernanţilor cu FMI, arătând că discuţiile nu s-au finalizat, dar a precizat că, în principiu, social-democraţii nu sunt de acord cu disponibilizarea personalului.

Ministrul IMM-urilor a declarat că a propus ca instituţia pe care o conduce să preia în componenţa sa Agenţia Română pentru Investiţii Străine. "Este o propunere ca ARIS să intre în componenţa ministerului nostru, pentru că este firesc. Atâta timp cât tot comerţul exterior al României este în componenţa ministerului nostru, toţi reprezentanţii comerciali ai României în lume sunt ai noştri, toate informaţiile vin la noi, prin urmare şi informaţiile care ţin de investiţii străine, normal că trebuie să fie la un loc", a argumentat Niţă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro