Şi uite-aşa Brăila a fost tăiată încă o dată de la porţie | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Şi uite-aşa Brăila a fost tăiată încă o dată de la porţie

Nu îl laud pe Nazare, pentru că la urma-urmei omu doar şi-a făcut datoria de parlamentar de opoziţie, semnalând anumite aspecte ce vor ţine Brăila pe loc. În schimb, pot să mă iau de viaţa aşa-zişilor parlamentari ai puterii, de la Brăila, al căror cuvânt constat că nu contează absolut deloc la Bucureşti. Tudose, Rizea, Rotaru, Boboc, Varga, ce faceţi, mă, acolo, la Bucureşti? Că oricâte comunicate de presă aţi trimite pentru a vă justifica leafa, în teritoriu tot nu se simte nimic. Şi asta de ani de zile, nu de ieri, de azi.
Aşadar, Brăila a fost sărită ca judeţ din bugetul consolidat (central) pe anul 2014. Banii s-au dus către alte muncipii, acolo unde parlamentarii puterii probabil că au ştiut să facă lobby, să bată cu pumnul în masă, să facă trafic de influenţă... puţin îmi pasă, important este că au adus bani în oraşul lor. Pe când la Brăila, de ani de zile, aceeaşi gaşcă de indivizi obişnuiţi deja cu ciolanul o freacă aiurea la rece, prefăcându-se că lucrează în folosul cetăţenilor. De pildă, pe deputatul Rizea de la PSD îl freca grija săptămâna trecută de ce liberalii nu au solicitat preşedinţia comisiei de anchetă în "Cazul Călăraşi". Astea sunt priorităţile parlamentarilor puterii la Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro