„Uimitorul Om-Păianjen", se lansează în România pe 13 iulie | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

„Uimitorul Om-Păianjen", se lansează în România pe 13 iulie

Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de părinţi în copilărie şi lăsat în grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) şi a mătuşii May (interpretată de Sally Field). Ca mulţi alţi tineri de vârsta lui, Peter este în căutarea propriei identităţi. În acelaşi timp, trăieşte prima sa dragoste - cu Gwen Stacy (interpretată de Emma Stone). Împreună, ei descoperă ce înseamnă iubirea şi implicarea într-o relaţie care se dovedeşte a fi plină de secrete.
"Uimitorul Om-Păianjen" este o producţie Marvel Entertainment /Laura Ziskin/Avi Arad/Matt Tolmach, în regia lui Marc Webb. Scenariul este semnat de James Vanderbilt, Alvin Sargent şi Steve Kloves. Subiectul este realizat de James Vanderbilt, după benzile desenate create de Stan Lee şi Steve Ditko. Producătorii filmului sunt Laura Ziskin, Avi Arad şi Matt Tolmach, iar producători executivi Stan Lee, Kevin Feige şi Michael Grillo.
Imaginea este semnată de John Schwartzman, scenografia de J. Michael Riva, iar montajul de Alan Edward Bell şi Pietro Scalia. Efectele speciale sunt realizate de Sony Pictures Imageworks Inc., sub supervizarea lui Jerome Chen. Costumele sunt create de Kym Barrett, iar coloana sonoră este compusă de James Horner. Din distribuţie mai fac parte: Denis Leary, Campbell Scott şi Irrfan Khan.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro