Patru piloni pe care doresc să reașezăm Brăila, pentru a repune orașul nostru pe harta României, pentru că merită și pentru că merităm!
Implicare. Relația administrației orașului și a județului cu comunitățile locale brăilene trebuie redefinită și reașezată pe temelii noi, cu cetățeanul în centru. Este o muncă de echipă, în care administrația devine mai deschisă, mai transparentă și mai proactivă, iar cetățenii au mai mult spirit civic, critică constructiv și pun administrația la treabă în folosul lor.
Viziune. Este nevoie urgentă ca Brăila să-și redefinească viziunea de dezvoltare și să iasă dintr-o etapă de stagnare pe care o conștientizăm cu toții. Un oraș prosper înseamnă locuri de muncă, un nivel de trai crescut și un loc în care să îți facă plăcere să locuiești.
Dezvoltare. Administrația trebuie să identifice căi rapide și rezonabile din punct de vedere bugetar pentru a gândi și implementa în termene fezabile proiecte de impact asupra comunităților locale. De la infrastructură, la protecția patrimoniului și la aspecte sociale, cetățenii trebuie să fie beneficiarii imediați ai unor proiecte de succes.
Oameni. Comunitatea locală din Brăila, cu structura ei socială specifică, este cea deservită de administrația locală. Orice buget trebuie gândit cu nevoile curente și viitoare ale locuitorilor orașului în minte. În același timp, brăilenii trebuie ținuți la curent în timp real, eficient, cu privire la orice acțiune a Primăriei.
Brăila și brăilenii merită un primar și un Consiliu Local care să lucreze doar în interesul lor.
Știu ce fac, știu ce facem, alege Brăila modernă!
Împreună, schimbăm administrația Dragomir! Împreună, dovedim că se poate!