NABOO în turneu cu Horia Vîrlan | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

NABOO în turneu cu Horia Vîrlan

DAAS este o companie specializată în furnizarea de echipamente şi accesorii HoReCa, cu acoperire naţională în România şi Moldova, atât pe vânzări cât şi pe service. Datorită performanţelor, DAAS a reuşit în ultimii ani să se impună ca lider pe piaţa frigului, dar şi a echipamentelor de bucătărie pentru hoteluri de 4 şi 5 stele. Înfiinţată în 1993, compania a atins în 2013 o cifră de afaceri de 25 milioane euro. Pe fondul interesului pentru proiecte manifestat de clienţii din retailul modern, în aprilie 2014, DAAS a deschis o filială şi în Ucraina, la Cernăuţi.
În luna mai 2014, DAAS a demarat o campanie de promovare la nivel naţional a noului cuptor Lainox NABOO. La invitaţia directorului Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură (CCIA), Ştefan Fusea, miercuri, 11 iunie, specialiştii DAAS, împreună cu master chef Horia Vârlan au ajuns şi la Brăila. Ei au prezentat chefilor bucătari din oraşul nostru noul cuptor Lainox NABOO.
"Cu NABOO te împrieteneşti imediat. E suficient să îl alimentezi cu toate ingredientele necesare meniului pe care-l doreşti, să-i transmiţi comanda, şi îţi prepară meniul cât ai zice NABOO. Este primul cuptor profesional care se conectează la internet, astfel încât reţetele se depozitează pe un server virtual de tip cloud pentru a fi împărţite cu alţi utilizatori. Prin tehnologia CLOUD, utilizatorii NABOO au acces on-line la sistemele de preparare şi la programele de gătit pentru fiecare meniu în parte. În plus, chef bucătarii pot împărţi reţetele cu colegii de breaslă de oriunde din lume. În prezent, sunt disponibile în cloud 300 de reţete cu istoric, lista de ingrediente, tehnologie de preparare şi sugestie de prezentare la masă. Împreună cu chef Horia Vîrlan, am plecat în turneu prin ţară ca să-l facem cunoscut pe NABOO. Am ajuns deja la Ploieşti, Sibiu, Timişoara, Cluj, iar azi suntem la Brăila", şi-a început prezentarea Adrian Craioveanu, director de marketing al DAAS International Group.
După prezentare, chef Horia Vîrlan a şi pus cuptorul la treabă, iar rezultatul ... cei care au gustat preparatele la finalul demonstraţiei au confirmat: DELICIOS.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro