«Alice în Ţara Minunilor» continuă | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

«Alice în Ţara Minunilor» continuă

Filmările la continuarea peliculei "Alice în ţara Minunilor", coprodus de Tim Burton în colaborare cu studiourile Disney, încep în această săptămână în Marea Britanie, cu o distribuţie de zile mari: Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter şi Sacha Baron Cohen.
Filmul "Alice In Wonderland: Through the Looking Glass" este regizat de James Bobin şi coprodus de Tim Burton pentru studiourile Disney, care au lansat pe marele ecran în 2010 o adaptare a celebrului roman scris de Lewis Carroll.
Filmările vor avea loc în studiourile Shepperton din Marea Britanie. Lungmetrajul va fi lansat pe 27 mai 2016, au precizat reprezentanţii studiourilor Disney într-un comunicat.
Actorul Rhys Ifans, care s-a remarcat recent în filmele din francizele "Harry Potter" şi "The Amazing Spider-Man", se alătură distribuţiei din "Alice in Wonderland 2", unde va interpreta personajul Zanik Hightopp, tatăl lui Mad Hatter (Pălărierul cel nebun), jucat de Johnny Depp.

Film de Oscar

La rândul său, actorul britanic Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru parodiile insolente "Bruno" şi "Borat", va avea sarcina dificilă de a interpreta un personaj de amploare - Timpul.
Filmul "Alice în ţara Minunilor" din 2010, realizat cu un buget de producţie de 200 milioane de dolari, a obţinut încasări de 1,02 miliarde de dolari pe plan mondial. Filmul a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun design de costume" şi "cea mai bună regie artistică, fiind nominalizat şi la categoria "cele mai bune efecte vizuale", în 2011.

Johnny Depp face şi muzică

Pe de altă parte, actorul american Johnny Depp va participa la înregistrarea unui nou album cu piese bazate pe versuri scrise de Bob Dylan, iar materialul discografic este programat să apară în această toamnă.
Starul filmului "Alice în ţara Minunilor/ Alice in Wonderland" a vizitat studiourile Capitol din Los Angeles, pentru a urmări o sesiune de înregistrări a producătorului T Bone Burnett pentru materialul discografic "Lost on the River: New Basement Tapes". Actorul a ajuns în cele din urmă să îl acompanieze la chitară pe Elvis Costello, pentru piesa "Kansas City", informează contactmusic.com.
Albumul, la realizarea căruia participă şi Marcus Mumford de la Mumford & Sons şi Jim James de la My Morning Jacket, este programat să fie lansat în această toamnă, pentru a coincide cu apariţia pe piaţă a noului documentar intitulat "Lost Songs: The Basement Tapes Continued", regizat de Sam Jones.
Versurile cântecelor de pe noul album provin din timpul sesiunilor de înregistrări ale lui Bob Dylan numite "Basement Tapes" din 1967.
Aceasta nu este prima aventură muzicală a lui Johnny Depp. Actorul colaborează în prezent cu legenda formaţiei The Beatles Paul McCartney la un proiect, derulat împreună cu Alice Cooper şi Joe Perry de la Aerosmith.
De altfel, Depp a devenit o prezenţă familiară în concertele formaţiei Aerosmith şi în cele ale lui Willie Nelson, după ce li s-a alăturat pe scenă în diverse ocazii.

O carieră de vis

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai mari actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro