«Concert în 4 porci» cu Ada Milea la Brăila | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

«Concert în 4 porci» cu Ada Milea la Brăila

Binecunoscuta actriţă Ada Milea ajunge la finalul săptămânii la Brăila, alături de Bobo Burlăcianu de la trupa Fără Zahăr, Anca Hanu şi Cristi Rigman, pentru a susţine un concert special. Este vorba despre "Concert în 4 porci", un proiect al celor patru artişti, care a adunat deja mii de vizualizări şi aprecieri pe Youtube. Evenimentul ce va avea loc pe terasa The Music Pub de lângă patinoar este programat, duminică, la ora 21:00. "Nu e foarte clar cât e muzică şi cât e teatru în ceea ce fac cei patru. Doi dintre ei sunt actori ai Teatrului Naţional din Cluj-Napoca (Anca Hanu şi Cristi Rigman) şi au lucrat cu Ada Milea pentru mai multe spectacole ale acestui teatru. În 2013 au încercat o variantă de concert alături de Bobo Burlăcianu, iar filmările cu «repetiţii în bucătărie» şi «repetiţii în natură» au zeci de mii de vizualizări pe Youtube şi umplu sălile la concertele lor", a declarat Cătălin Curcă, organizatorul evenimentului.
Programul pe care îl vor prezenta cei patru artişti la The Music Pub conţine şi multe dintre cântecele din spectacole de teatru pentru care Ada Milea şi Anca Hanu au creat partea muzicală. Trebuie subliniat şi că Anca Hanu a primit, recent, premiul "Uniter" pentru cea mai bună actriţă.
Cei interesaţi de eveniment trebuie să ştie că preţul unui bilet este de 25 lei, iar rezervările se fac la numărul de telefon 0746479279.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro