«Divanurile Teatrului Maria Filotti» pentru spectacolul «O scrisoare pierdută» | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

«Divanurile Teatrului Maria Filotti» pentru spectacolul «O scrisoare pierdută»

În acest weekend, Teatrul "Maria Filotti" reia spectacolele şi oferă două reprezentaţii. 

Sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 18.00, se va putea viziona spectacolul "O scrisoare pierdută" de I. L. Caragiale, regizat de Lucian Sabados, o producţie care a revenit recent pe scena brăileană, după o perioadă destul de lungă de absenţă. La finalul spectacolului va fi organizată prima întâlnire din acest an din cadrul proiectului "Divanele Teatrului Maria Filotti", care face parte din programul de management al directorului teatrului, Lucian Sabados. "Aceste întâlniri urmăresc să consolideze relaţia dintre spectator şi creator, să sporească fidelitatea destinatarilor creaţiilor noastre. Dialogul vizează, dincolo de satisfacţia împărtăşirii unor valori artistice comune şi sondarea opiniei publicului, chiar în sensul unor propuneri şi observaţii legate de oferta repertorială şi metodele de marketing. Ideea nu este nouă, însă ea pleacă de la anumite spectacole, respectiv formule scenice mai deosebite şi care, considerăm noi, sunt de natură să intereseze ambele părţi. Am început cu câteva spectacole care, dincolo de valoarea artistică sigură, focusează teme şi trimit mesaje foarte actuale, incitante şi care ne interesează deopotrivă", a precizat directorul Lucian Sabados.
Duminică, de la ora 18.00, tot în sala mare se va juca tragi-comedia "Gaiţele" de Alexandru Kiriţescu, regizată de Radu Nichifor.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro