«Impro Show» - spectacol de improvizaţie şi muzică | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

«Impro Show» - spectacol de improvizaţie şi muzică

Joi şi vineri, la Teatrul "Maria Filotti" se vor juca mai multe reprezentaţii "Impro Show", un spectacol de teatru interactiv, în care publicul este invitat să pună în dificultate cinci tineri din liceele brăilene, coordonaţi de actorul Dragoş Muscalu şi susţinuţi muzical de trupa "Out Of Signal".
Fără regizori, decoruri sau scenarişti, cei cinci vor crea scene, discursuri, povestiri, cântece şi poezii compuse pe loc, plecând doar de la sugestiile venite din public.
Pentru cei care asistă la un astfel de spectacol bucuria cea mai mare este să îşi vadă propunerea transformată într-un act artistic. Cei cinci tineri care se vor întrece în spontaneitate şi vor construi diverse situaţii sunt : Gabriela Harabagiu, Alexandru Mircioi şi Cosmin Ciobotaru de la Colegiul Naţional "Gh. M. Murgoci", Iris Bondoc de la Colegiul Naţional "N. Bălcescu" şi Leonard Dodan de la Liceul de Arte "H. Darclee". Ei vor fi îndrumaţi şi antrenaţi de actorul Dragoş Muscalu - cunoscut publicului brăilean pentru cele două spectacole de la Teatrul "Maria Filotti": "Olimpiada de improvizaţie" şi "Domnului profesor, cu dragoste". "Spectacolul de improvizaţie este întotdeauna nou pentru că întotdeauna publicul e altul. Formula după care se desfăşoară nu s-a schimbat, însă spectacolul va fi întotdeauna altfel", a explicat coordonatorul Dragoş Muscalu.
Spectacolul se va încheia cu recitalul trupei "Out Of Signal", trupă de cover-uri formată din Silviu Paraschiv, Alexandru Muşat şi Ionuţ Drăghici, toţi trei membri ai celei mai cunoscute trupe rock din Brăila, "Addiction", şi elevi la Liceul de Arte "H. Darclee". Acest spin-off este un proiect de sine stătător, în playlist-ul tinerilor regăsindu-se hit-uri din anii 80 şi până în prezent. "Primăria Brăila are un partener constant şi dedicat segmentului de tineri începând cu 16 ani, Asociaţia Cooltura, care, nonformal, şi-a propus prin proiecte performante să se adreseze de această dată nu numai tinerilor, dar şi tuturor celor implicaţi în actul educativ: profesori, psihologi, autorităţi. Cu siguranţă, cei cinci plus trei tineri vor crea un spectacol de teatru interactiv şi muzică etalându-şi astfel talentul şi poate comunicând astfel calea pe care o vor urma, teatrul sau muzica. E o bucurie şi o plăcere să-i vezi jucând, să-i auzi cântând, debordând de talent şi tinereţe", a declarat viceprimarul Doiniţa Ciocan.
"Impro Show" este produs de Asociaţia "Cooltura" Brăila, în parteneriat cu Primăria Brăila şi Teatrul "Maria Filotti" şi face parte dintr-o acţiune mai amplă de educaţie non-formală: "Descoperă-te în joacă".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro