«Nautilus» pune «preţ» pe reduceri ! | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

«Nautilus» pune «preţ» pe reduceri !

Pentru că suntem în luna cadourilor şi au mai rămas doar două săptămâni până când vine Moş Crăciun, febra cumpărăturilor deja i-a cuprins pe brăileni. Rafturile magazinelor sunt ticsite de jucării menite să electrizeze atât privirile copiilor, cât şi buzunarele părinţilor. Dacă pentru cei mari cuvântul "magic" este promoţie, pentru copii slăbiciunea este jucăria vedetă TV, fie din reclame ori din desenele animate preferate. Ei bine, la magazinele de jucării "Nautilus" din Brăila, clienţii pot îmbina utilul cu plăcutul. Cel puţin, asta promit patronii, care spun că au expuse la vânzare peste 1.000 de articole în materie de jucării, "accesorizate" cu reduceri. "Noi venim în întâmpinarea clienţilor în acest sezon şi îi ajutăm la cumpărături. Dacă «Moşul» cumpără de minimum 200 de lei, primeşte un voucher pentru cumpărături în cadrul magazinului nostru, în valoare de 20 de lei. Dacă cumpărăturile ajung la 300 de lei, primeşte un voucher de 30 de lei şi tot aşa. Acoperim cât mai mult din zona de jucării cu reclamă sau din aplicaţiile smartphone ca "Talking Ginger" sau, "Talking Ben". Tot aici găsiţi şi bebeluşi multifuncţionali, căluţi-balansoar, maşinuţe de tot felul, jucării educative, puzzle-uri, dar acoperim şi gama after market pentru cei care vor să cumpere ceva mai ieftin", ne-a garantat administratorul acestei afaceri.
Oferta este valabilă pentru gama jucării în toate cele trei magazine ale firmei, respectiv în magazinul de pe strada Mihai Eminescu, nr. 19, în galeria Promenada Mall şi în Galaţi, în galeria "Real". Campania a început pe 5 decembrie şi se va derula până în ultima zi a anului 2013. Dar pe lângă miile de jucării expuse pe rafturile celor trei magazine, la "Nautilus" se mai pot găsi şi articole destinate viitoarelor mămici. Nici aici ofertele nu pot fi trecute cu vederea: scaune auto, paturi din lemn ajustabile, cărucioare, biberoane, premergătoare. Toate la "preţuri excepţionale, ca de sărbători", mai subliniază administratorul acestei afaceri.
Programul este de luni până vineri, între orele 9:00-20.00, sâmbăta între 9:00-15.00, iar duminica între 9.00-14.00. Pentru cumpărăturile de pe ultima sută de metri, magazinele "Nautilus" vor avea program prelungit în ultimul weekend dinaintea Crăciunului, respectiv între 9.00- 16.00, iar la magazinele din mall şi "Real" , programul este între 9:00 -21.00.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro