«Omul pernă», disecat cu spectatorii la «Divanele Maria Filotti» | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

«Omul pernă», disecat cu spectatorii la «Divanele Maria Filotti»

În acest week-end, în sala Mare a Teatrului "Maria Filotti", de la ora 18.00, se va juca din nou spectacolul "Omul pernă" de Martin McDonaugh, regia fiind semnată de Radu Afrim. Cu această ocazie, după reprezentaţie, va fi organizată o nouă ediţie a întâlnirilor "Divanele Maria Filotti", conducerea teatrului fiind încurajată în acest demers de succesul ediţiilor anterioare. 

De la premiera sa, în septembrie 2008, spectacolul "Omul pernă" a obţinut o serie de premii şi nominalizări importante, precum: nominalizare la Gala Premiilor Uniter pentru "Cel mai bun spectacol" şi pentru "Cel mai bun regizor", iar la Festivalul de dramaturgie contemporană de la Braşov, ediţia 2009, a obţinut Premiul special al juriului, Premiul pentru "Cea mai bună regie" şi nominalizare pentru "Cea mai bună scenografie". La întâlnirea de după spectacol, managerul teatrului, Lucian Sabados, va încerca, împreună cu spectatorii, să găsească răspunsurile potrivite la întrebările şi provocările lansate de dramaturg şi regizor.
Pe scena teatrului mai pot fi urmărite în această spătămână şi alte spectacole. Joi, de la ora 13.00, se va juca "Vaniuşa cel viteaz", o adaptare după un basm rusesc, realizată de regretatul Bujor Macrin, iar sâmbătă, de la ora 18.00, în sala Studio, este programat spectacolul "Casa" de Evgheni Grişkoveţ şi Anna Matison, în regia Sânzianei Stoican.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro