În etapa a III-a formaţiile brăilene joacă în deplasare | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

În etapa a III-a formaţiile brăilene joacă în deplasare

La începutul acestui sezon oficial, CF Brăila a disputat două partide în Cupa României cu formaţii din oraşul vecin, iar scorul în acest moment este egal. Brăilenii au eliminat-o pe Politehnica însă, tot pe Municipal au fost înfrânţi, în urma loviturilor de departajare, de Dunărea Galaţi.

Astăzi, de la ora 17.00, CF Brăila încearcă să preia conducerea la partide câştigate, cu toate că formaţia gazdă ar putea beneficia şi de o serie de jucători din echipa de Liga a II-a.

Înaintea rundei cu numărul trei CF Brăila are 4 puncte şi se află pe locul al cincilea în timp ce gălăţenii se află pe poziţia a 14-a, fără niciun punct acumulat, după 0-1 acasă cu Ceahlăul II Piatra Neamţ şi o înfrângere cu 2-0 pe terenul satelitului Oţelului.

"De ani de zile există o rivalitate sportivă între cele două oraşe şi întotdeauna disputele au fost aprige şi spectaculoase. Nu avem probleme de lot, putem alinia cea mai bună formulă de echipă şi vrem toate punctele din această deplasare. Sper ca echipa să joace din ce în ce mai bine, să acumulăm maximum de puncte de fiecare dată ca să putem realiza obiectivul propus", a declarat ieri Vasile Darie.

Cu lotul complet, Viitorul Însurăţei vrea prima victorie

În precedenta ediţie de campionat Viitorul Însurăţei s-a luptat CSM Medgidia pentru evitarea retrogradării, iar câştig de cauză a avut formaţia dobrogeană.

Reprimită în competiţie, pentru că multe formaţii din acest eşalon au fost afectate de criza economică, Viitorul Însurăţei vrea ca de data aceasta să obţină încă din tur o poziţie care să o ferească de emoţii în finalul campionatului.

Echipa din Însurăţei nu a putut beneficia în primele două etape de aportul a doi titulari importanţi, Ionel Vioreanu şi Cheleş şi din acest motiv nu a putut acumula decât un singur punct, fapt ce o clasează înaintea disputei de astăzi doar pe poziţia a 16-a, în timp ce adversara sa, CSM Medgidia, se află pe locul al 8-lea cu trei puncte din două meciuri.

Cu efectivul complet, Viitorul speră să bifeze primul succes din acest sezon.

Obiectivul deplasării la Popeşti Leordeni este victoria


După două victorii consecutive, nou promovata Viitorul Ianca abordează disputa din deplasare cu CS Viscofil, echipă care se află pe locul al 12-lea cu doar 1 punct acumulat până acum, din postura de ocupantă a podiumului, iar antrenorul Adrian Baldovin speră ca elevii săi să nu ameţească la înălţimea locului ocupat şi să continue jocul bun practicat până acum.

Lotul formaţiei din Ianca este valid, mai puţin Mândroasa, care este incert, atacantul transferat de la CF Brăila acuzând dureri în zona abdomenului la antrenamentele din această săptămână.

"Întotdeauna componenţa echipei care câştigă nu se schimbă, aşadar vom miza pe aceeaşi jucători care în primele două etape au realizat maximum de puncte. Mergem la Popeşti Leordeni să facem un meci bun şi să nu pierdem", a menţionat Adrian Baldovin, după ultimul antrenament din această săptămână.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro