Înca o amânare în dosarul lui Badalan | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Înca o amânare în dosarul lui Badalan

Astfel, pâna atunci, Eugen Badalan si ceilalti inculpati mai pot sta linistiti, însa saptamâna viitoare pot ajunge dupa gratii daca judecatorii admit cererea procurorilor anticoruptie. DNA a solicitat condamnarea la câte cinci ani de închisoare cu executare a lui Badalan si a celorlalti cinci inculpati, precizând ca pedepsele cu suspendare, aplicate anterior, sunt prea blânde în raport cu gravitatea faptelor comise. Ei au fost condamnati de instanta inferioara la câte patru ani de închisoare, cu suspendare, pentru abuz în serviciu cu consecinte deosebit de grave. Procurorii au declarat recurs, un complet de cinci judecatori al Înaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) judecând acum cauza.

Procurorii DNA au stabilit ca acuzatii si-ar fi încalcat si depasit atributiile cu ocazia negocierii, încheierii si derularii contractului de schimb încheiat între SMFT si SC Tofan Grup, ce prevedea predarea de tehnica militara scoasa din functiune la schimb cu anvelope, în valoare totala de 318.592 de dolari, la cursul de schimb de la data semnarii contractului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro