Şi-au bătut consăteanul până l-au lăsat lat într-un şanţ | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Şi-au bătut consăteanul până l-au lăsat lat într-un şanţ

Doi brăileni riscă puşcăria după ce şi-au bătut un consătean până l-au lăsat lat într-un şanţ. Nicuşor Ichim, în vârstă de 22 de ani şi Nelu Stan, în vârstă de 21 de ani, ambii din satul Silistraru, comuna Traian, s-au întâlnit cu victima lor, Tudorache Giugiuc, în noaptea de 15/16.08.2009, la cafe-barul din localitate. Giugiuc, împreună cu un alt bărbat, bea la una dintre mesele localului, în vreme ce Ichim şi Stan, la o altă masă, se îndeletniceau cu aceeaşi treabă. În jurul orei 23.30, administratorul barului şi-a anunţat clienţii că urmează să închidă localul şi l-a rugat pe Ichim ca împreună cu colegul de pahar al lui Giugiuc să îl conducă pe acesta afară din unitate, deoarece era deja prea beat pentru a se deplasa singur.
În faţa cafe barului, între Giugiuc şi Ichim a avut loc un schimb de replici, iar Ichim i-a dat un picior în umăr lui Giugiuc, trântindu-l pe acesta la pământ. Între ei a intervenit Stan, care i-a spus lui Ichim că e cazul să înceteze şi să plece fiecare la casa lui. Cei doi, Stan şi Ichim, au plecat împreună, însă, pe drum, lui Ichim i-a venit ideea de a-l pândi pe Giugiuc în apropierea casei şi a-i aplica o corecţie adevărată. Stan a fost de acord, aşadar cei doi s-au îndreptat spre casa lui Giugiuc, mergând încet ca acesta să îi ajungă din urmă. Când Giugiuc a trecut pe lângă ei, cei doi l-au atacat lovindu-l cu pumnii şi picioarele, pe unde au nimerit. Victima a căzut în şanţul de lângă drum, însă Ichim i-a mai tras un picior în abdomen. Într-un final, cei doi atacatori au plecat, iar Giugiuc a zăcut în şanţ toată noaptea, de abia dimineaţă fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila. Rănile sale au necesitat 8 - 10 zile de îngrijiri medicale, iar cei doi tineri s-au trezit cu dosare penale şi au fost trimişi în judecată pentru lovire sau alte violenţe, fiind cercetaţi în stare de libertate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro