Mergi la conţinutul principal

Înscrieri la școlile de poliție pe ultima sută de metri

* termenul de depunere a cererilor de înscriere a fost prelungit până pe 16 mai

Astăzi, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, Compartimentul pentru Analiza și Prevenirea Criminalității, Serviciului Resurse Umane, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Biroului pentru Pregătire Profesională au avut o întâlnire cu elevii mai multor unități de învățământ din municipiul Brăila în contextul perioadei de înscriere la Şcoala de Agenți de Poliție „VASILE LASCĂR” Câmpina (1.340 de locuri) și Şcoala de Agenți de Poliție „SEPTIMIU MUREŞAN” Cluj Napoca (300 de locuri). ”Cei prezenți au aflat despre cum pot deveni polițiști, urmând cursurile unei forme de învățământ din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, dar au primit și răspunsuri la întrebările pe care le-au avut cu privire la această profesie.

Reamintim că încă te mai poți înscrie și astăzi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, prin Serviciul Resurse Umane pentru sesiunea aprilie – iulie 2024, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne”, arată reprezentanții IPJ Brăila.
Cererile tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, pe adresa de e-mail: resurse_umane@br.politiaromana.ro. Termenul limită de depunere, anunțat inițial pentru data de 14 mai 2024, ora 16.00, a fost prelungit până pe data de 16 mai, după cum precizează Poliția într-un comunicat de presă.

Depunerea dosarelor de recrutare în volum complet se va realiza până la data de 21 mai 2024, în intervalul orar 09:00-13:00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, din Municipiul Drobeta-Turnu Severin, Bulevardul Carol I nr. 75.
Concursul de admitere se realizează pentru următoarele unități de învățământ:

- Şcoala de Agenți de Poliție „VASILE LASCĂR” Câmpina (1.340 locuri);
- Şcoala de Agenți de Poliție „SEPTIMIU MUREŞAN” Cluj Napoca (300 locuri).
Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a M.A.I.
Pentru cei interesați, anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Brăila, fiind disponibile la link-ul:
https://br.politiaromana.ro , la secțiunea Carieră/Admitere școli postliceale M.A.I. aprilie iunie 2024.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro