"Şcoala altfel" în curtea pompierilor | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

"Şcoala altfel" în curtea pompierilor

Sute de copii brăileni şi-au propus ca în cadrul programului "Şcoala altfel", desfăşurat în săptămâna 2 - 6 aprilie, să viziteze sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dunărea", dar şi sediile Gărzilor de Intervenţie din Ianca, Făurei şi Însurăţei. Este vorba despre preşcolari de la grădiniţele 2, 10, 23, 47 şi 50 din municipiu şi grădiniţa din Plopu. De asemenea, pompierii îi vor primi în vizită pe elevii şcolilor "Sf. Maria", "Sf. Andrei", "Ion Creangă", "Mihail Kogălniceanu", dar şi elevi ai Liceului de Artă "Hariclea Darclee", Grupului Şcolar "Grigore Moisil", Grupului Şcolar "Nicolae Oncescu" Ianca, Grupului Şcolar Industrial "George Vâlsan" Făurei.
Pompierii le-au pregătit vizitatorilor materiale filmate şi tipărite de informare preventivă privind modul de comportare şi acţiune în cazul producerii unei situaţii de urgenţă, la descoperirea de elemente de muniţie neexplodate, la producerea unui cutremur de pământ urmat de un incendiu, modul de anunţare a unei situaţii de urgenţă prin apelul 112. Totodată, copiilor le este prezentată tehnica de intervenţie folosită de pompieri pentru stingerea incendiilor sau în alte situaţii ce necesită salvarea de vieţi omeneşti şi bunuri materiale.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro