Şefi de instituţii, patroni şi interlopi, la înmormântarea lui Ilie Paraschiv | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Şefi de instituţii, patroni şi interlopi, la înmormântarea lui Ilie Paraschiv

Cunoscutul om de afaceri brăilean Ilie Paraschiv a fost condus, ieri, pe ultimul drum, de către familie, prieteni, angajaţi şi apropiaţi. Slujba de la Biserica Greacă, unde a fost depus trupul neînsufleţit, a fost oficiată de trei preoţi. Sute de persoane şi zeci de maşini au urmat apoi convoiul funerar către Cimitirul "Sf. Constantin", locul unde se va odihni pe vecie Ilie Paraschiv. Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost dus cu un autovehicul aparţinând firmei lui Paraschiv, o altă autoutilitară fiind destinată transportului zecilor de coroane aduse de cunoscuţii omului de afaceri. Printre cei prezenţi la ceremonie s-au aflat atât oameni de afaceri, cât şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, foşti şefi ai unor instituţii, dar şi persoane cunoscute ca făcând parte din lumea interlopă brăileană. Îi amintim aici pe Matei Fecioru, patronul restaurantelor "Mateo", Ştefan Fusea, administratorul "Titan Grup", Marcel Constantin, fostul şef al Gărzii Financiare Brăila, Ionel Pasquale, fostul şef de la Crimă Organizată, Nicu Filote, secretarul general al Consiliului Judeţean Brăila. Alături de aceştia, la înmormântarea lui Ilie Paraschiv au fost prezenţi şi binecunoscutul Ghiuri, precum şi interlopul Vasile Petcu, zis "Tică Valutistu". Lui Ilie Paraschiv i-a fost alături, pe ultimul drum, şi bodyguardul său, Ştefan Moraru, cel care a fost atacat cu cuţitele de patru indivizi, în iulie 2010, pe plaja din Lacu Sărat.
04ilie2Reamintim că Ilie Paraschiv, în vârstă de 56 de ani, a murit vineri, la Clinica de Cardiologie din Târgu Mureş, la două ore după ce a fost supus unei operaţii de transplant de cord. El era cunoscut ca fiind bolnav cardiac cronic, luat în evidenţă atât de medicii din Brăila, cât şi de cei de la Târgu Mureş, unde a mai fost internat în urmă cu ceva timp. Boala s-a acutizat însă acum două săptămâni, din cauza unei răceli puternice, astfel încât a fost necesară internarea lui de urgenţă. Medicii au reuşit să-l stabilizeze, însă au considerat că pacientul are nevoie de investigaţii suplimentare, care nu puteau fi efectuate la Braila. În aceste condiţii, marţi, 27 martie, omul de afaceri a fost preluat cu un elicopter SMURD şi transportat la Târgu Mureş, unde medicii au decis să îl supună intervenţiei chirurgicale, căreia nu i-a supravieţuit. Ilie Paraschiv a murit la mai puţin de un an după fratele său mai mic. Omul de afaceri avea doi copii, o fată şi un băiat, fata având şi ea la rându-i doi copii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro